22 augustus 2016

Zomer Slank challenge

Samen in de challenge de knop om zetten

De wereld staat op dit moment even op zijn kop. Scholen, restaurants en sportscholen zijn allemaal gesloten en we zitten gedwongen thuis. Beweging wordt hierdoor minder en de verleiding
om ongezond te eten en te snacken wordt groter. De kilo’s komen er daardoor sneller aan dan gebruikelijk.

Ik wil jullie daarom met deze Zomer Slank challenge helpen en uitdagen om ook in deze periode gezond te blijven.  Ben jij die Coronakilo’s ook meer dan beu? Start dan samen met mij aan de Zomer Slank challenge. 

Wil jij een gezonde levensstijl, je fitter voelen en succesvol afvallen? Dan ben ik op zoek naar jou! Meld je dan aan voor deze Zomer Slank challenge.  Ik ga je helpen jouw doel te bereiken!!!

We starten de Zomer Slank challenge op 1 juni 2020. Het PowerSlim voedingsprogramma met de daarbij behorende weekmenu’s en producten is daarin lijdend.  Daarbij krijg je dagelijkse via de mail tips, adviezen en recepten voor thuis. Ook vind er wekelijks een consult met weegmoment plaats met daarbij persoonlijke begeleiding en coaching.  Je ontvangt gedurende de Zomer Slank challenge iedere week een leuke attentie om je te blijven stimuleren. Het startpakket ontvang je met een korting van €20,-en gedurende de Zomer Slank challenge 10% korting op al je aankopen.

Na je aanmelding gaan we een afspraak inplannen voor een gratis advies- en kennismakingsgesprek waarbij een persoonlijk plan wordt opgesteld en het PowerSlim programma wordt uitgelegd. 

Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? Ben jij die Corona kilo’s ook beu? Zit jij niet lekker in je vel en wil je daar iets aan doen?

Dan is dit jouw kans! 

Het PowerSlim programma is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect. Ontvang praktische oplossingen en doorbreek je oude patroon. De oplossing om jouw overgewicht tegen te gaan en te leren hoe lekker en gemakkelijk gezond eten kan zijn. We gaan er met zijn allen tegen aan!

Je staat er niet alleen voor, ik ben jouw stok achter de deur. Ik kijk er ontzettend naar uit om je te begeleiden naar je streefgewicht toe en daarna terugval te voorkomen. Ben jij erbij?

Meld je dan nu aan met onderstaand contactformulier en ga samen met mij de strijd aan tegen die overtollige kilo’s. 

Je kunt al vanaf vandaag een afspraak maken voor een gratis advies- en kennismakingsgesprek waarbij een persoonlijk plan wordt opgesteld en het PowerSlim programma wordt uitgelegd.

[contact-form-7 id=”267″ title=”Aanmelding_PowerSlim_30 dagen_”]