22 november 2018

Wie ben ik

Hallo, welkom op mijn site mijn naam is Patricia Polkamp-Martens. Eigenaar van Nieuw in Balans locatie Heerde en Locatie Ede. Wat ik voor jou kan betekenen? Jou begeleiden naar een gezondere levensstijl. Meer energie en je lekkerder in je vel voelen. Je komt Op Nieuw in Balans!

Ik zal in het kort uitleggen wie ik ben en wat mijn drijfveer is.

Tijdens de ruim tien jaar dat ik buiten mijn hoofdbaan werkzaam ben geweest als sportinstructeur, ontwikkelde zich bij mij de interesse in gezondheid en voeding.   Vanuit deze interesse ben ik diverse studies gaan. Ik vind met name de de uitwerking die voeding op ons lichaam heeft erg interessant. Daarom heb ik mij volledig op de orthomoleculaire geneeskunde gericht. Hierna nog een diverse andere studies gevolgd met betrekking tot afvallen, coaching en detoxing.

Na ruim 11 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven (welke mijn hoofdbaan was), besloot ik dan uiteindelijk mijn hart te volgen en een carrière switch te maken. Ik heb mij vanaf toen volledig gericht op mijn werkzaamheden als sportinstructeur en orthomoleculaire voeding en afslankcoach.

Na het behalen van mijn vakdiploma’s, vele thematrainingen en nascholingen, ben ik dus als ondernemer gestart.

• -Orthomoleculaire Geneeskunde en Voedingsleer
• -Medische Basiskennis
• -Natuurvoedingsleer
• -Orthomoleculair Detoxconsulent
• – PS. food & Lifestyle Voedingscoach
• -Sportvasten Voedingscoach
• -Fittergy Vegan Switchcoach
• -Opleiding Voeding en Hormonen
• -Ketogenic Profilling
• -Cursus omgaan met Emotie eten
• -Nascholing Diabetes type 2 genezen

In eerste instantie lekker vanuit  een ruimte aan huis en na 3 jaar heb ik een tweede locatie erbij genomen in Ede.

Mijn werkwijze en missie:

Als coach begeleid ik al jaren met passie mijn cliënten naar een gezondere levensstijl. Samen kijken we naar wat het probleem is, wat mag en moet worden aangepakt, en hoe krijgen wij samen het hoogst haalbare resultaat? In mijn beleving kun je een fitter en vitalere versie van je zelf laten zien ongeacht in welke levensfase je zit. Het draagt bij aan je uitstraling en verhoogt je zelfzekerheid.

Je letterlijk goed in je vel laten voelen, en je leren de juiste keuzes te maken betreft voeding en beweging. Leren genieten op een bewuste en voedzame manier.

In mijn praktijk

Werk ik met verschillende programma’s. Elk met een totaal eigen filosofie, en stuk voor stuk met hoogwaardige producten. PS. food & Lifestyle, Sportvasten, Vegan Switch, C9 detox, Ketogeen voedingsprogramma en  diverse programma’s op maat gemaakt. Maatwerk voor de gevarieerde groep klanten, die al jaren komt.

Ik blijf alle trends en mogelijkheden op het gebied van voeding nauwlettend volgen. Bovendien stem ik mijn behandelaanbod niet alleen af op jouw wensen, maar ook op jouw leefstijl en de seizoenswisselingen. Samenwerken aan resultaat!

Heb je interesse in een van deze programma’s vul dan onderstaand formulier in.