7 november 2018

The Vegan Switch

Vegan Switch

The Vegan Switch – ten days Detox programma is een lifestyleprogramma gebaseerd op de oeroude gunstige veranderingen die actief worden tijdens een periode van weinig tot zelfs geen dierlijke eiwitten en vetten.

Dierlijke eiwitten en vetten zorgen voor een overactiviteit van mTOR, waardoor er problemen ontstaan die horen bij de westerse levensstijl. Overgewicht, ontstekingen, huidproblemen, diabetes, een vertraagde Ontgifting en vermoeidheidsklachten.

Het tijdelijk vermijden van dierlijke voeding is zeer interessant voor de consument die wil AFSLANKEN en GEZONDER wil worden.

Ontgiften

De laatste eeuw hebben wij mensen miljoenen stoffen gemaakt die in de natuur nooit zijn voorgekomen. Al deze stoffen komen in het milieu en in onze voeding terecht. Daarnaast zitten de gifstoffen in ons lichaam opgeslagen in onze vetcellen en bloed. Daar zorgen ze voor hormonale verstoringen, gebrek aan energie, overgewicht en vasthouden van vocht.

Gifstoffen hebben een verstoren effect op veel processen in ons lichaam. Dit kan leiden tot vage klachten als:

  • dikker worden terwijl je niet veel calorieën eet
  • moeilijk afvallen wanneer je op dieet bent
  • je minder energiek voelen
  • vocht vasthouden
  • een opgeblazen buik en obstipatie

Je lichaam ontgiften heeft een positief effect op je gezondheid.

  • je verliest ongewenst vet
  • je hebt energie
  • je voelt je vitter
  • je krijgt een mooiere huid

Reiniging van het lichaam

Het reinigen van het lichaam moet stapsgewijs gebeuren om verteringsproblemen en vermoeidheid te voorkomen. Daarom werken we met een protocol dat toewerkt naar een veganistisch voedingsschema. Ook beweging, zweten suppletie en een aantal aanvullende richtlijnen zijn een belangrijk onderdeel van het 10-daagse Vegan Switch programma.

Kosten voor dit programma bedragen € 149,- exclusief de begeleiding.
Begeleidingskosten € 50,-

Achtergrond

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat enkele vegan dagen_ waarop je dus geen dierlijke eiwitten en vetten eet- leiden tot een switch in de stofwisseling. Deze zogenoemd vegan switch zorgt voor een andere stofwisselingsstand. Dit proces verloopt via de metabole schakelaar mTOR. Deze schakelaar is verantwoordelijk voor opslag en opbouw van reserves (vet en glycogeen) waaronder vet in de vetcel. Zodra het lichaam minder dierlijke eiwitten en vetten binnenkrijgt, wordt mTOR niet meer voeractie geprikkeld en keer de balans terug in het lichaam. Deze verandering zorgt er ook voor de vetcellen vet en gifstoffen lostalen.