22 augustus 2016

FITTERGY SPORTVASTEN

STERKER, SNELLER, SCHERPER

Fittergy Sportvasten is anders, revolutionair, wetenschappelijk onderbouwd en vooral heel succesvol. 

Meer dan 30.000 gedreven mensen in Nederland en Duitsland hebben deze nieuwe trainingsmethode van medisch bioloog Remco Verkaik inmiddels omarmd. Door een specifieke combinatie van sporten, sapvasten en het gebruik van bepaalde voedingssupplementen worden je spieren en lever getraind in het verbruiken van vet in plaats van suiker. Dit heeft een enorm gunstig effect op je lichaam. Je voelt je na 10 dagen al fitter en energieker! Je verliest gewicht en je sportprestaties verbeteren. Ook in je dagelijkse werkzaamheden ervaar je meer focus en scherpte.

Het Fittergy Sportvasten startpakket bestaat uit:

  • een protocol,
  • intensieve begeleiding van mij als jouw Sportvasten coach,
  • plas strips om je voortgang en ketose te meten,
  • een leuk boek met informatie en recepten,
  • supplementen in de vorm van een pil
  • Een supplement dat je drie maal daags drinkt “de Metabolic Switch”.

Sportvasten is geen dieet, het is een lifestyle

De Fittergy Sportvasten methodiek zorgt er voor dat jouw lichaam de switch maakt van suiker- naar ververbranding in slechts 10 dagen tijd!

Deze 10-daagse kuur begint met drie afbouwdagen waarin je specifieke aanpassingen doet in je voeding. Vervolgens ga je één tot drie dagen sapvasten. In de afrondende vier dagen bouw je de voeding weer gecontroleerd op. Tijdens de gehele kuur sport je iedere dag op een bepaalde intensiteit, deze wordt persoonlijk voor jou bepaald door je coach. Zodra je suikerverbranding is omgezet naar vetverbranding heb je het doel van de kuur, de metabolic switch, bereikt. Je nieuwe lifestyle is begonnen!

Achtergrond van sportvasten

In de oertijd moest de mens jagen en verzamelen om aan voedsel te komen. Soms was er overvloed, soms een tekort. De moderne, westerse mens heeft continu beschikking over voeding. Vanuit het menselijke oermechanisme schakelt het lichaam in tijden van schaarste over van suiker- naar vetverbranding. Van voedselschaarste is echter in de huidige tijd geen sprake meer, waardoor het lichaam bij de meeste mensen in suikerverbranding staat. En blijft staan! De meeste mensen zijn dan ook suikerverbranders geworden. Ze hebben een grote behoefte aan suikers en hebben regelmatig last vermoeidheiddipjes.

Elk mens kan switchen naar meer vetverbranding. Dus jij ook! Dat lukt niet zomaar door minder te eten of meer te sporten. Maar wel door tegelijkertijd te sporten én te sapvasten.

Deze bijzondere combinatie zorgt dat er een oermechanisme in de stofwisseling geactiveerd wordt, waarbij de opname van suiker door de spieren afneemt. De spieren worden dan gedwongen om tijdens duurtraining de eigen suikervoorraad volledig te verbruiken en te switchen naar maximale vetverbranding, de zogenaamde Metabolic Switch. Nadat het lichaam weer getraind is in de vetverbranding kan vet beter verwerkt worden in de spieren, verbetert het duurvermogen en is er minder behoefte aan zoetigheid. Daardoor is het makkelijker om ook na de sportvastenkuur minder suikers te eten en meer te sporten.

Snel en blijvend resultaat

Fittergy Sportvasten verbetert je totale energie en fitheid. Een belangrijk onderdeel daarvan is gewichtsvermindering.

Vrouwen verliezen gemiddeld 2 tot 4 kilo gewicht. De buikomtrek neemt daarbij 3 tot 5 centimeter af. Bij mannen is het gewichtsverlies gemiddeld 4 tot 6 kilo. De buikomtrek neemt daarbij 4 tot 7 centimeter af. Uit onderzoek blijkt dat het verloren gewicht door onze methode ook daadwerkelijk uit vet bestaat. In combinatie met een goed natraject krijg je er spiermassa bij, plus dat je nog meer vet verliest. Verder zorgt de switch naar vetverbranding bij veel mensen voor een verlaging van het cholesterol en bloeddruk en dus een verbetering van de algehele conditie en gezondheid.

SPORTVASTEN GEEFT JE ENERGIE EN LAAT JE AFVALLEN, BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Ben jij gemotiveerd om een switch te maken, en je slank, fit en energiek te voelen? Start met sportvasten en voel het binnen 10 dagen. Met Sportvasten maakt je lichaam de switch van suiker- naar vetverbranding. Hierdoor verlies je gemiddeld 2 tot 6 kilo aan gewicht, verbeteren je sportprestaties en krijg je meer energie. De werking van Sportvasten is wetenschappelijk bewezen effectief! Nu fit worden? Start met Sportvasten!

Aanmelden kan via onderstaand contactformulier.