10 maart 2022

Samen slank challenge

Ga jij mee de uitdaging aan? Samen slank het nieuwe jaar in. Meld je dan nu aan voor de Samen Slank challenge voor 1 februari 2023.

Samen slank challenge start op 1 februari!

Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Dan is de Samen slank challenge iets voor jou! Ik ga je helpen jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan! Tijdens deze afslankchallenge start je met PS. food & lifestyle en begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslankdoel.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

• Gratis lichaamsanalyse t.w.v. € 49,-

• Goodiebag met leuke extra’s

• Persoonlijke begeleiding

• 4 weken lang ontvang je tips, recepten, motivatie, advies en extra’s

• Gezamenlijke Whatsappgroep waarin o.a. tips en recepten worden gedeeld

• Stralend 2023 in!

Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PS. food & lifestyle programma:

• Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten supermakkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.

• Zes eetmomenten per dag.

• Mijn persoonlijke hulp en begeleiding.

AFSLANKEN DOEN WE SAMEN! Ik ben Patricia, jouw persoonlijke coach. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PS. food & lifestyle programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. Wil je erachter komen of PS. food & lifestyle iets voor jou is? Dan is de challenge iets voor jou. Besluit je na de challenge door te gaan met het PS. food & lifestyle programma, blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

WIL JIJ MEE DOEN AAN DE SAMEN SLANK CHALLENGE?

Samen met jou bekijk ik graag of het PS. food & lifestyle programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek
contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!