PowerSlim 3 dagen proefpakket voor €29,95

Wil je ook weer lekker in je vel zitten???

Wil je zonder al te veel moeite weer in die strakke spijkerbroek?

Wil jij zelfverzekerd weer over het strand in je bikini?

Wil je graag kennis maken met het PowerSlim afslankprogramma maar ben je nog niet toe aan een Startpakket? Dan is dit 3 dagen proefpakket echt iets voor jou!

Meld je aan voor het 3 dagen PowerSlim proefpakket en ervaar wat ons PowerSlim afslankprogramma voor jou kan betekenen?

PowerSlim is een slimme combinatie van een doordacht afslankprogramma, persoonlijke begeleiding en de juiste samenstelling van producten met weinig brandstoffen en veel bouwstenen.

Om je kennis te laten maken met het succesvolle afslankprogramma van PowerSlim bieden wij je een 3 dagen PowerSlim proefpakket aan t.w.v. €45,=  voor €29,95.

In deze  3 dagen maak je kennis met ons afslankprogramma en transformeer jij jouw lichaam van suikerverbranding naar vetverbranding.

Geen crashdieet met alleen maar repen en shakes, maar een uitgebalanceerd voedingsprogramma. Een uitstekende manier om op jouw gewenst gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect. Met  3 hoofdmaaltijden en 3 maal een tussendoortje kom je op 6 eetmoment per dag.

Je gaat tijdens het afslankprogramma je vetreserves  gebruiken terwijl je spiermassa behouden blijft. In de komende 3 dagen kom je in ketose, oftewel de vetverbranding. Hierdoor kun je je wat licht in je hoofd voelen of hoofdpijn krijgen. Dit zijn afkickverschijnselen van de suikers. Na 3 dagen ben je in ketose en zul jij je super voelen.

Honger zul je niet hebben. In 3 fases werk je samen met mij jouw PowerSlim voedingscoach naar jouw ideale gewicht toe. Je leert wat een gezond en evenwichtig voedingspatroon is. Hierna gaan we verder om  je bereikte gewicht te behouden. Je kunt nog een jaar lang rekenen op begeleiding en advies. Je staat er niet alleen voor! Ik ben jouw stok achter de deur en leer  je om te gaan met jouw valkuilen.

Ben jij er klaar voor om definitief af te rekenen met de overtollige kilo’s? Wil jij afvallen en je weer zelfverzekerd voelen?

Meld je dan nu aan om PowerSlim 3 dagen uit te proberen voor €29,95 en ga samen met mij de strijd aan tegen die overtollige kilo’s.

Aanmelden kan via onderstaand contactformulier

[contact-form-7 id=”267″ title=”Aanmelding_PowerSlim_3dagen_”]