Nu van € 49,- voor €29,95

Kennismaken met het PS. food & lifestyle programma? Dat kan met ons handige 3 dagen proefpakketje!
Inhoud van het proefpakket:

  • Dag 1: muesli pure chocolade kokos, dessert aardbei, witbrood, reep rode vruchten, noodles, cheese-onion minibites en een shaker.
  • Dag 2: kaascrackers, wafels vanille, meerzaden bolletje, reep chunky karamel, fusilli en stracciatellapudding.
  • Dag 3: granola cashew aardbei, dessert chocolade, meerzaden crackers, reep chocolade hazelnoot crunchy, sojarijst en hot chili minibites.

PS. food & lifestyle is een slimme combinatie van een doordacht afslankprogramma, persoonlijke begeleiding en de juiste samenstelling van producten met weinig brandstoffen en veel bouwstenen. In deze 3 dagen maak je kennis met ons afslankprogramma en transformeer jij jouw lichaam van suikerverbranding naar vetverbranding.

Geen crashdieet met alleen maar repen en shakes, maar een uitgebalanceerd voedingsprogramma. Een uitstekende manier om op jouw gewenste gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect. Met drie hoofdmaaltijden en drie maal een tussendoortje kom je op 6 eetmoment per dag. Je mag zelfs een 7e eetmoment.

Je gaat tijdens het afslankprogramma je vetreserves  gebruiken terwijl je spiermassa behouden blijft.  

Honger zul je niet hebben. In 3 fases werk je samen met mij jouw PS. food & lifestyle voedingscoach naar jouw ideale gewicht toe. Je leert wat een gezond en evenwichtig voedingspatroon is. Hierna gaan we verder om  je bereikte gewicht te behouden. Je kunt nog een jaar lang rekenen op begeleiding en advies. Je staat er niet alleen voor! Ik ben jouw stok achter de deur en leer  je om te gaan met jouw valkuilen.

Ben jij er klaar voor om definitief af te rekenen met de overtollige kilo’s? Wil jij afvallen en je weer zelfverzekerd voelen? Meld je dan nu aan om PS. food & lifestyle 3 dagen uit te proberen voor €29,95 en ga samen met mij de strijd aan tegen die overtollige kilo’s.

Aanmelden kan via onderstaand contactformulier