22 augustus 2016

Meten van vitamine, mineralen, aminozuren, enzymen en spoorelementen

Laat je dan eens doormeten met de Quantum Bio-electric Body Analyzer!!!

Als Orthomoleculair Therapeut kan ik uw lichamelijk klachten beter in kaart brengen d.m.v. het door meten met de Quantum Electric Body Analyzer.

U vraagt zich misschien wel af wat is en doet een orthomoleculair therapeut.

Orthomoleculaire Therapie?  Eenvoudig uitgelegd, ‘ortho’ betekent goed, moleculair betekend op de molecuul nauwkeurig. We behandelen op moleculair niveau. We werken met vitamines, mineralen, aminozuren, enzymen en spoorelementen.

Via deze hulpstoffen proberen we het lichaam te ondersteunen.
Deze voedingsstoffen zijn in een gezond lichaam voldoende aanwezig. Bij ziekte, zware inspanning zoals topsport maar ook stress of gebrek aan zon, heeft ons lichaam soms meer voedingsstoffen nodig dan er in het lichaam aanwezig is.

Met andere woorden orthomoleculaire therapie, bekijkt welke voedingsstoffen je nodig hebt om het lichaam goed te laten functioneren. Zonder deze stoffen functioneert ons lichaam niet. Binnen de Orthomoleculaire therapie zoeken we naar de oorzaak van een gezondheidsklacht. Als helder is welke lichaamsprocessen niet goed verlopen en welke stoffen daarbij betrokken zijn kunnen we door het geven van de juiste voedingsadviezen het lichaam weer in evenwicht brengen. Dit gebeurt waar nodig dus met lichaamseigen stoffen: vitamines, mineralen, door beweging, ont-stressen, soms een andere leefstijl en natuurlijk gezonde voeding.