1 september 2021

Het is jouw tijd om te stralen!

Ik kwam terug van vakantie en mijn kleding paste niet meer. In mijn drie weken vakantie heb ik mij ets te veel laten gaan en was 6 kg aangekomen. Ik woog 92 kg voelde me slap en futloos en ik zat niet lekker in mijn vel. Ik wist dat ik iets aan mijn leefstijl moest veranderen.

Ik wilde dus niet alleen afvallen, maar vooral van leefstijl veranderen. Daarom ben ik gestart met PS. food & Lifestyle, omdat ik zo zeker wist dat ik goede begeleiding zou krijgen. En dat die begeleiding niet zou stoppen na het behalen van mijn gewenste gewicht.

Het PS. food & Lifestyle programma is heel duidelijk. Je weet precies wat en hoeveel je mag eten om op een gezonde manier te kunnen afvallen. De regelmaat in het programma beviel me goed. Met 6 eetmomenten op een dag voelde ik me
steeds verzadigd, en daardoor heb ik zelfs met Kerst geen problemen gehad om het programma te blijven volgen.

Het ging heel gemakkelijk

Met PS. food & Lifestyle ben ik in 5 maanden tijd 15 kg afgevallen. En dat ging eigenlijk heel makkelijk. Vooral de recepten en de weekmenu’s waren handig. Ik maakte de lekkerste gerechten in weinig tijd. Er staan veel tips op de site van PS. food & Lifestyle, maar ik heb vooral veel steun van mijn coach ontvangen. Het klikte vanaf het begin. Wat heb ik het met haar getroffen. Ze luistert goed en geeft veel tips. Ze is zo enthousiast in wat ze doet, dat ze mij zelfs aan het sporten heeft gekregen.

Vroeger bleef ik dooreten

Ik weet nu hoe ik makkelijk op gewicht kan blijven. Als ik nu iets eet, waarvan ik weet dat het niet direct de beste keuze is, kan ik daarna makkelijk mijn ritme weer terugvinden en mijn nieuwe leefstijl weer oppakken. Dat lukte mij vroeger niet. Als ik dan koos voor iets ongezonds, bleef ik maar door eten. Die verandering van leefstijl bevalt mij zo goed. Ik maak nu bewustere keuzes en ik weet meer over voeding dan voor ik met PS. food & Lifestyle startte. De 6 eetmomenten en de regelmaat is iets dat ik zal blijven toepassen. Dat past bij mij.

Ik ben er aan gewend geraakt om één keer per week een planning te maken wat ik de komende dagen ga eten en
boodschappen te doen. Ik zorg ervoor dat ik altijd een stukje lasagne of quiche van PS. food & Lifestyle in de vriezer heb liggen,
zodat ik ook een verantwoorde maaltijd heb op de momenten dat ik even niet veel tijd heb om te koken.

“Ik wilde mijn levensstijl veranderen,
maar toch lekker blijven eten”

Het gaat me echt lukken

Ik ben nog elke maand welkom bij mijn coach om op de weegschaal te gaan. We zien dan precies hoe ik er voor sta. Dit helpt me ook om op gewicht te blijven. De nieuwe kleding die ik kocht toen ik mijn streefgewicht bereikte, pas ik nog steeds.
Ja, het gaat me echt lukken om voortaan deze leefstijl vol te houden! Ik wil niet meer de oude Sandra worden, want nu voel ik me energiek en ik straal.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.