22 augustus 2016

Essentiële olie

Etherische of essentiële oliën zijn vluchtige, aromatische verbindingen die worden gevonden in zaden, schors, bladeren, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. Vrijwel alle planten produceren etherische oliën maar slechts een klein deel produceert ze in een hoeveelheid die winning mogelijk en rendabel maakt. Misschien heb je wel eens van de geur van een roos, lavendel of vers gesneden munt genoten. Of het sap uit de schil van een rijpe sinaasappel of mandarijn geperst. Dan heb je zeker de aromatische kwaliteiten van etherische oliën ervaren.

Etherische oliën hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van natura antibacterieel. Pure etherische oliën worden onmiddellijk door de huid opgenomen en zorgen voor een reactie in dat gebied van het lichaam. Veel etherische oliën kunnen ook worden gebruikt als voeding, om vitaliteit en gezondheid te helpen bevorderen. Zuivere, onversneden etherische oliën zijn doorzichtig en variëren in kleur van kristalhelder, geel, oranje, groen, tot diep blauw.

Door de geschiedenis heen zijn etherische oliën in verschillende culturen al veelvuldig toegepast vanwege hun medicinale en therapeutische werking. Ook dieren in het wild kennen instinctief de mogelijkheden die etherische oliën uit planten ze kunnen bieden. Moderne wetenschappelijke studies bevestigen steeds meer de enorme voordelen van etherische oliën voor onze gezondheid.

Etherische oliën van dōTERRA:

➥ zijn 100% essentiële olie

➥ zijn 100% zuiver

➥ zijn 100% natuurlijk

➥ hebben therapeutische waarde

➥ zijn niet verdund!

➥ bevatten geen synthetische bestanddelen!

➥ bevatten geen conserveringsmiddelen!

De oliën beschikken over het CPTG keurmerk dat waarborgt dat doTERRA oliën de beste kwaliteit etherische oliën zijn die men kan verkrijgen. De oliën hebben een constante kwaliteit die gewaarborgd wordt met behulp van diverse testen. Dit betekent dat je de oliën kan inademen, innemen en op de huid kunt aanbrengen. Het is handig om hier uitleg bij te geven want net als dat niet iedere plant eetbaar is, kan ook niet iedere olie zomaar ingenomen worden. Vandaar dat doTERRA ervoor kiest de producten via Wellness Advocates in de markt te zetten en je de oliën niet zomaar in de winkel kunt kopen. Essentiële oliën met een CPTG® Certified Pure Therapeutic Grade® vertegenwoordigen de meest veilige en pure en effectieve essentiële oliën die momenteel verkrijgbaar zijn. Deze oliën zijn vakkundig gedestilleerd uit planten uit de gehele wereld, om zo de meeste voordelen te verkrijgen. CPTG® verzekert je ervan dat de oliën alle gezondheids- en welzijnsvoordelen bieden die ook al in verschillende oude beschavingen geboden werden.

Als je ervaring hebt met het toepassen van etherische oliën, dan zal je meteen de superieure kwaliteit herkennen van de CPTG®-essentiële oliën.

Bestel met deze link uw dōTERRA etherische oliën!!!

Liever een advies op maat? meld je dan  aan op onderstaand formulier.