22 augustus 2016

F.I.T. C9 cleansing programma

Ben jij klaar om in beweging te komen en weer gebalanceerd en bewust te gaan eten? Dan is het F.I.T. C9 cleansing programma ideaal voor jou. In 9 dagen zet je op een eenvoudige manier de eerste, belangrijke, stap. Ga op weg naar een fittere versie van jezelf!

Voel jij je minder fit en moe? Heb je last van een opgeblazen gevoel en een slechte darmwerking? Of loop je vast in je huidige afslankprogramma? Dan is dit echt iets voor jou! Dit F.I.T. C9 cleansing (reinigingsprogramma) geeft je de tools die je nodig hebt om van start te gaan en je lichaam te gaan transformeren.

Met de F.I.T. C9 cleansing ga je op een eenvoudige en natuurlijke wijze je lichaam en vooral darmen reinigen. Door de reiniging is je lichaam in staat de voedingsstoffen beter en effectiever op te nemen. Hierdoor voel je je energieker, fitter en kan de stofwisseling op gang gebracht worden. Je bloedsuikerspiegel, bloeddruk en darmwerking verbeteren, en vermoeidheidsklachtenverminderen.

Met F.I.T. C9 cleansing lukt het wél! 

Kun je er beter uitzien, afvallen en je gezonder voelen na slechts 9 dagen? Ja, dat kan! Het cleansingprogramma C9,  is een negendaags programma op basis van aloë vera. Met het C9 programma maak je gedurende 9 dagen een vliegende start naar een fittere versie van jezelf. Na 9 dagen heb je de kennis en motivatie om die gezonde lifestyle voort te zetten.

C9 cleansing helpt je afvallen en fit worden

Heb je weinig energie en zit je niet lekker in je vel? Of ben je aangekomen en lukt het maar niet om die overtollige kilo’s kwijt te raken? Dan is Clean 9 jouw redder in nood! Het C9 programma helpt je afvallen, fit worden en je gezond voelen. Het brengt je een vliegende start naar minder kilo’s! Gedurende 9 dagen creëer je op een natuurlijke manier een basis die je helpt gewicht te verliezen en spieren op te bouwen. Er ontstaat een gezonde balans in je lichaam waardoor voedingsstoffen optimaal opgenomen kunnen worden. Het C9 programma is onderdeel van het Forever F.I.T. programma, dat speciaal ontworpen is om jou te ondersteunen in een gezonde leefstijl, ongeacht jouw fitnessniveau. Leer de C9 tools en zet vandaag nog de eerste stap naar een transformatie van leefstijl. 

Waar bestaat het F.I.T. C9 cleansing programma uit? 

Tijdens het F.I.T. C9 cleansing programma volg je gedurende 9 dagen een effectief voedingsschema en een bewegingsplan. Je ontvangt een supplementen pakket en recepten om een vliegende start te maken naar de nieuwe healthy you! Het C9 programma draait om gewichtsbeheersing op basis van pure aloë vera gel, uitgebalanceerde voedingssupplementen en smaakvolle proteïne shakes. Het pakket bestaat uit de volgende producten: 

  • Forever Aloe Vera Gel
  • Forever Fiber
  • Forever Garcinia Plus
  • Forever Lite Ultra
  • Forever Therm
  • Meetlint
  • Shaker
  • C9 brochure NL 

Het bewezen effect van aloë vera 

Geen natuurlijk extract is zo krachtig als aloë vera. Aloë vera is rijk aan waardevolle stoffen en mineralen waardoor je er beter uit gaat zien en je gezond voelt. Juist de gezamenlijke werking van de stoffen zorgen voor een krachtig effect. Aloë Vera bevordert het natuurlijke afweersysteem * en is goed voor de darmwerking*. 

Let op: Het F.I.T C9 cleansing programma is niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn, zwanger willen worden of borstvoeding geven. Als je momenteel enige vorm van medicatie gebruikt of onder medische behandeling staat voor bijvoorbeeld diabetes of hartafwijkingen, raden wij aan om je te wenden tot een arts voordat je begint aan een bewegingsprogramma en/of voedingssupplement.

* Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

 

Heb jij interesse in een F.I.T. C9 cleansingpakket? Meld je dan aan met onderstaand contactformulier.