22 augustus 2016

C9 Detox cleansing programma

Start nú met het Aloë Vera C9 Detox cleansing programma. Reinig lichaam en geest. Lees de wonderen van Aloë Vera!

Voel jij je minder fit en moe? Heb je last van een opgeblazen gevoel en een slechte darmwerking? Of loop je vast in je huidige afslankprogramma? Dan is dit echt iets voor jou! Deze cleansing kuur C9 detox (reinigingsprogramma) geeft je de tools die je nodig hebt om van start te gaan en je lichaam te gaan transformeren.

Met de C9 detox cleansing ga je op een eenvoudige en natuurlijke wijze je lichaam en vooral darmen reinigen. Door de reiniging is je lichaam in staat de voedingsstoffen beter en effectiever op te nemen. Hierdoor voel je je energieker, fitter en kan de stofwisseling op gang gebracht worden. Je bloedsuikerspiegel, bloeddruk en darmwerking verbeteren, en vermoeidheidsklachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ook ideaal voor mensen die ons afslankprogramma volgen én even vastlopen.

1914841_473652446168097_8336187964515650468_n

C9 Detox cleansing programma

Het C9 Detox cleansingprogramma is een 9 daags programma waarin je in een paar stappen de start maakt naar een energieker, gezonder en slanker lichaam. In de eerste twee dagen ga je echt detoxen en je lichaam actief reinigen. Je start hierbij met 3x daags Aloë Vera gel (met meer dan 200 actieve stoffen), speciaal ontwikkelde supplementen en 1x per dag een maaltijdshake. Op dag 3 ga je alweer eten en vul je het aan met een extra shake (met fruit) en een heerlijke avondmaaltijd. Dit hou je vol tot en met dag 9.

Maar wat is nu hét wondermiddel van dit programma? ALOE VERA! Aloë vera is meer dan een geneeskrachtige plant en het verricht meer wonderen dan het bieden van verkoeling op een verbrande huid. Het bekende kruidenmiddel gaat huidirritatie tegen, maar heeft ook nog andere gezondheid en beauty voordelen. Ontdek waarom Aloë Vera sap een must is in het leven!

Wondermiddel voor huid en haar Aloë Vera sap is rijk aan vitaminen en voedingstoffen die verschillende voordelen bieden voor de huid. Het gaat ontstekingen tegen, biedt hydratatie en de sap bevat natuurlijke hormonen die de groei van nieuwe cellen stimuleert. Ook versterkt het de collageenproductie en bevat het een hoog niveau van antioxidanten, wat veroudering van de huid tegengaat.

En of het allemaal nog niet genoeg is. Het drinken van Aloë Vera sap bevorderd ook de groei van gezond haar. De natuurlijke vitaminen en enzymen zorgen er namelijk voor dat de hoofdhuid de juiste PH-waarde behoudt en dat bevordert de groei. Daarnaast zorgt het voor hydratatie, wat wederom de gezondheid en groei van het haar ondersteunt.

aloe-vera-juice-healthy

C9 Detox cleansing programma

Wondermiddel tegen stress Het kruidenmiddel is een adoptogeen. De kracht van Aloë Vera als adoptgeen is dat het lichaam in balans wordt gebracht, waardoor de verdedigingsmechanismen en het aanpassingsvermogen van het lichaam worden gestimuleerd. Het klinkt misschien wat ingewikkeld, maar het komt er op neer dat je hierdoor beter om kan gaan met stressfactoren, zoals fysieke en emotionele veranderingen.

Wondermiddel voor gewicht en energie De sap verhoogt het energieniveau en zorgt ervoor dat je op gezond gewicht blijft. Het regelmatig drinken van de sap stimuleert de stofwisseling, waardoor je lichaam sneller calorieën verbrandt. Met andere woorden: Aloë Vera houdt je op een natuurlijke manier slank. Dat wil toch iedereen?

Wondermiddel voor de spijsvertering Veel last van je maag en darmen? Probeer dan het wondermiddel Aloë Vera sap eens. Het werkt ontstekingsremmend en reinigt het spijsverteringskanaal. Door het drinken van het sap wordt irritatie in de maag en darmen vermindert. Ook verhoogt het de gezonde bacteriën in de darmen die de spijsvertering bevorderen.

Werkt ontgiftend Aloë Vera zuivert het hele lichaam. Het bevat verschillende vitaminen, mineralen en aminozuren die essentieel zijn voor ons lichaam. Door het drinken van Aloë Vera sap worden de gifstoffen geabsorbeerd in het maag-darmkanaal en het lichaam uitgevoerd.

Heb jij interesse in een C9 detox cleansingpakket? Meld je dan aan voor een afspraak en kom snel je pakket ophalen.