22 november 2018

Anneloes haar succesverhaal

Succesverhaal Anneloes Kemperman

Na mijn zwangerschap voelde ik me moe, futloos en had ik weinig energie. Ik baalde enorm als ik naar mezelf keek op foto’s en zat daardoor niet lekker in mijn vel. Via via kwam ik uiteindelijk met het PS Food & Lifestyle programma in aanraking. Tijdens het kennismakingsgesprek met mijn coach heeft zij mij het PS Food & Lifestyle uitgelegd en hebben we samen mijn voedingspatroon aangepast. In het begin moest ik even wennen aan deze verandering, maar al snel merkte ik dat ik meer energie kreeg. De houvast aan de PS Food & Lifestyle producten en 6 eetmomenten op een dag vond ik erg fijn. Mijn nieuwe voedingspatroon werd een gewoonte. Ik had geen behoefte meer aan zoetigheid en kon verleidingen goed weerstaan. Als ik het even niet meer zag zitten, hielp mijn coach mij daar weer doorheen. De producten van PS Food & Lifestyle waren lekker, vooral de tussendoortjes waren mijn favoriet. Ik had periodes dat ik het zwaar vond maar iedere week een positief resultaat gaf me de moed om door te gaan. Ik voel me nu fitter dan ooit.

Samen met mijn coach heb ik mijn voedingspatroon zo aan kunnen passen dat ik het vanaf nu ook alleen kan en weet hoe ik het best in balans blijf. Ik voel me goed en dat motiveert me. Ik zie de feestdagen dan ook met veel plezier tegemoet en heb mijn kerstjurk al klaar hangen.

Het is fijn om te weten dat ik altijd bij mijn coach terecht kan!

Gedurende de maand december krijg je:

  • Bij de aanschaf van het Starterspakket een pot kruidenbouillon en een zakje suikervrije dropjes cadeau.
  • Een leuk en feestelijk inspiratiemagazine.
  • Een gezellige Sinterklaas attentie.
  • Een stijlvolle Kerstattentie