19 augustus 2016

Hoe werkt het PS. food & Lifestyle afslankprogramma?

Voorvertoning in nieuwe tab

Hoe werkt het PS. food & Lifestyle afslankprogramma?

Wil jij al langere tijd de stap maken naar een gezond eetpatroon, maar weet je niet goed hoe? Heb je al van alles geprobeerd maar verval je steeds opnieuw in je oude gewoontes?

Samen met PS. food & Lifestyle krijg je grip op een gezonde levensstijl. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. Zo zit je binnenkort weer lekker in je vel en barst je van de energie!

Wat is PS. food & Lifestyle?

Met PS. food & Lifestyle werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen lastig dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is, dat bij je past en dat je kunt blijven volhouden. Het resultaat op de lange termijn vinden we namelijk enorm belangrijk. Bij PS. food & Lifestyle sta je er daarom niet alleen voor. Samen met mij als jouw voedingscoach investeer je in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!

 PS. food & Lifestyle is lekker eten en toch binnen korte tijd je streefgewicht behalen onder persoonlijke begeleiding van mij als voedingsdeskundige. Niet meer jojo-en en crashen, maar een gezond en evenwichtige leefstijl aanleren en ook nog afslanken! Dat kan met PS. food & Lifestyle!

In plaats van jezelf uithongeren of crashdiëten, moet je bij PS. food & Lifestyle juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Het PS. food & Lifestyle afslankprogramma is niet gebaseerd op minder eten, maar op anders eten! Het is een eenvoudig te volgen, effectief en wetenschappelijk onderbouwd voedings-programma dat een snel resultaat geeft zonder hongergevoel en jojo-effect.

 PS. food & Lifestyle

Niet minder eten, maar anders eten. Koolhydraten en vetten zijn de brandstoffen voor je lichaam. Tijdens het PS. food & Lifestyle afslankprogramma laat je deze brandstoffen uit de voeding weg. Al drie dagen na de start van het afslankprogramma zijn de suikers in je lichaam opgebruikt en verbrandt je de vetreserve in je lichaam. Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam. Je gaat tijdens het PS. food & Lifestyle afslankprogramma extra veel eiwitten eten. Hierdoor blijft je spiermassa behouden, en blijft je stofwisseling hoog. Daarmee voorkom je het jojo-effect.

Begeleiding is een heel belangrijk onderdeel van het PS. food & Lifestyle afslankprogramma. Voordat je kunt beginnen, heb je eerst een vrijblijvend intakegesprek met mij de PS. food & Lifestyle voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan, en je startgewicht, BMI, vetpercentage en het te behalen streefgewicht geef ik je mijn advies.
Na de uitleg van het afslankprogramma gaan we samen van start.

Je Start met een Startpakket genoeg voor circa 9 dagen. Hierin zit een groot deel van het gehele assortiment. Zo weet je precies wat je lekker vindt en wat niet. Tevens tref je hierin ook de supplementen en een gratis kookboek en diverse informatiefolders aan. Je kunt dan gerichter jouw favoriete producten kopen. Het startpakket kost €159,-

Daarna kom je wekelijks op consult voor de begeleiding. Tijdens dit consult word je gewogen en worden je vetpercentage en spiermassa gemeten. Ik begeleid en motiveert je bij het afvallen, adviseer je over product keuzes en ben jouw stok achter de deur!!! Na elk consult kan je nieuwe PS. food & Lifestyle producten meenemen en verder gaan richting het streefgewicht.

Met PS. food & Lifestylein 3 fasen afvallen
 PS. food & Lifestyle is een uitgebalanceerd afslankprogramma dat ontwikkeld is door diëtisten. Het is geschikt voor iedereen: of je nu 5 kg of 50 kg af wilt vallen. Met zes eetmomenten per dag zonder honger, snel en gezond afslanken in drie fasen tot je je gewenste streefgewicht hebt bereikt. Het behandelplan is gericht op het snel afvallen en bereiken van je streefgewicht en vervolgens het leren behouden van het bereikte gewicht.

Fase 1/ strikte fase: snel afvallen
In deze fase val je snel af door het weglaten van koolhydraten. Door het snelle gewichtsverlies blijf je gemotiveerd waardoor je dit dieet wél volhoudt. Als je 80% van het gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, ga je over naar fase 2. In de eerste fase neem je 5 tot 7 producten van PS. food & Lifestyle per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten. In de eerste fase komen deze kosten ongeveer op € 10,- per dag. Dit is een indicatie. Wij berekenen geen consultkosten dus er komen verder geen kosten meer bij.

Fase 2 / overgangsfase: bereik je streefgewicht
In deze fase val je nog wat af totdat je streefgewicht bereikt is. Stap voor stap leer je samen met mij, jouw PS. food & Lifestyle coach een gezond voedingspatroon aan. Er worden geleidelijk meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu.

Fase 3 / stabilisatiefase voorkomen jojo effect
Leer je nieuwe gewicht te stabiliseren en te behouden. Alleen de tussendoortjes gebruik je nog van PS. food & Lifestyle. Bij een groot gewichtsverlies blijf je voor een langere periode onder begeleiding van mij. Ik blijf dus ook hierin jouw stok achter de deur.

Gewichtsbehoud, blijvend slank met normale voeding
Na het doorlopen van alle fases blijf je nog onder controle. Op dit moment hoef je geen gebruik meer te maken van de PS. food & Lifestyle producten, maar begeleid ik je als voedingscoach en orthomoleculair therapeut  nog een jaar gratis om het gewicht ook met gewone voeding te behouden.

 PS. food & Lifestyle en bewegen

Lichaamsbeweging is een belangrijk onderdeel van het PS. food & Lifestyle succes. Naast goede voeding en begeleiding is het een onmisbaar onderdeel om je lichaam gezond en slank te krijgen en te houden. Beweeg je minimaal 30 minuten per dag, dan voldoe je aan de Nederlandse Norm voor Gezond Bewegen. Dit is voldoende om je lichaam gezond te houden. Doe je daarnaast ook nog aan krachttraining, duursport of fitness dan bouw je ook spiermassa op waardoor je stofwisseling verhoogd wordt.

Wetenschappelijke onderbouwing

Het PS. food & Lifestyle afslankprogramma is evidence-based en best practise. Wetenschappelijke studies tonen aan dat een verhoogde eiwitinname, met daarnaast een drastische verlaging van de koolhydraat- en vet inname het meest efficiënt is. Zelfs ruim tweemaal effectiever als het gaat om verlies van lichaamsvet bij behoud van vetvrije massa.

Afslanken met het eiwitdieet zorgt er niet alleen voor dat je meer vet verliest, maar het is ook makkelijker vol te houden. Voor het beste gewichtsverlies is een dagelijkse eiwitinname van 1,2-1,5 gram per kilogram lichaamsgewicht gewenst. Bij dit dieet verlies je in tegenstelling tot andere diëten géén spiermassa, daardoor blijft je stofwisseling op peil en kom je niet meteen weer aan als je weer normaal gaat eten. Er treedt dus geen jojo-effect op.

Aanmelden kan via onderstaand contactformulier.