20 november 2019

Lisette: van ongelukkig en te zwaar, naar stralend dit jaar

Succesverhaal Lisette

Ik ben altijd al wat langer geweest en op jonge leeftijd kreeg ik vrouwelijke vormen, maar geen overgewicht. Toen ik ging samenwonen ging het mis. Maar ook een drukke baan en een sociaal leven, waarin vaak etentjes en borrels worden georganiseerd, hebben daar niet aan bijgedragen. Ik zag de weegschaal richting de drie cijfers gaan en schrok hier zo erg van dat ik besloot dat er nou eindelijk iets moest gebeuren. Via een collega hoorde ik over PS. food & Lifestyle en hoe dit haar leven heeft veranderd. Ik ben direct opzoek gegaan naar een PS. food & Lifestyle coach bij mij in de buurt.

Met PS. food & Lifestyle mag je regelmatig eten, heb je geen hongergevoel en de variatie aan PS. food & Lifestyle producten is erg fijn. Het was voor mij daardoor ook makkelijk vol te houden.

Daarnaast kreeg ik extra motivatie doordat ik al snel resultaat had. Nu in de laatste fase merk ik dat het soms wat moeilijker is om de balans te vinden en daar helpt mijn coach mij weer goed bij.

Met mijn coach had ik een erg goede klik! Wekelijks contact was erg prettig. Ik zit nu in de laatste fase en heb daarmee mijn doel nog voor de feestdagen bereikt! Ik voel me goed, energiek, fit en ben weer gelukkig als ik in de spiegel kijk! Doordat ik nu bewuster bezig ben met mijn gezonde leefstijl en goed voor mijn lichaam zorg, ga ik er zeker voor om mijn gewicht stabiel te houden.

Wil jij net als Lisette stralend het jaar in? Meld je dan aan vrijblijvend aan.