22 augustus 2016

30 dagen Bikinplan

30 dagen bikiniplan

Wil jij 2019 ook gezonder en fitter de zomer in? Doe dan mee met onze 30 dagen bikiniplan

Wil jij een gezonde levensstijl, je fitter voelen en succesvol afvallen? Dan ben ik op zoek naar jou! Meld je dan gauw aan voor dit 30 dagen bikiniplan waarbij ik jou ga helpen jouw doel te bereiken! Zelfverzekerd op het strand!

Je start met het PowerSlim voedingsprogramma en krijgt dagelijkse via de mail tips, adviezen en recepten voor thuis. Dit alles onder mijn wekelijkse persoonlijke begeleiding. Na aanmelding gaan we een afspraak inplannen voor een gratis advies- en kennismakingsgesprek waarbij een persoonlijk plan wordt opgesteld en het PowerSlim programma wordt uitgelegd. 

Vanaf 17 juni starten wij met de 30 dagen bikiniplan. In die komende 30 dagen wordt je voorzien van coaching, voedingsadvies, recepten en tips. Je ontvangt tijdens deze 30 dagen ook nog iedere week een leuke en/of lekkere attentie. Val gemakkelijk 5 kilo of meer af in 30 dagen en voel je slanker en fitter.

Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? Wil jij dit jaar weer zelfverzekerd de zomer beginnen? Wil jij nu eindelijk die te leuke kleding in je kast weer passen?

 Meld je dan nu aan voor het 30 dagen bikiniplan en ga samen met mij de strijd aan tegen die overtollige kilo’s.

PowerSlim is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect. Ontvang praktische oplossingen en doorbreek je oude patroon. De oplossing om jouw overgewicht tegen te gaan en te leren hoe lekker en gemakkelijk gezond eten kan zijn. We gaan er met zijn allen tegen aan!

Je staat er niet alleen voor, ik ben jouw stok achter de deur. Ik kijk er ontzettend naar uit om je te begeleiden naar je streefgewicht toe en daarna terugval te voorkomen. Ben jij erbij?

Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? 

Meld je dan nu aan onder aan deze pagina en ga samen met mij de strijd aan tegen die overtollige kilo’s.

Je kunt al vanaf vandaag een afspraak maken voor een gratis advies- en kennismakingsgesprek waarbij een persoonlijk plan wordt opgesteld en het PowerSlim programma wordt uitgelegd.